- вміст соди, аміаку, перекису водню, густина, кислотність, чистота, масова частка жиру, міді, ртуті, мишяку, нітрати, фосфатаза в молокопродуктах;
- масова частка вологи, кухонної солі, нітриту натрію, крохмалю, загального фосфору, міді, ртуті, мишяку, залишкова активність кислої фосфатази, якість термічної обробки по пероксидазі в ковбасних виробах;
- масова частка вологи, кухонної солі, міді, ртуті, мишяку, гістамін, кислотність в перерахунку на яблучну кислоту в рибопродуктах;
- вологість, пористість, кислотність, масова частку жиру, цукру, міді, ртуті, мишяку, клейковина в хлібові та хлібобулочних виробах, борошні та макаронних виробах;
- масова частка міді, ртуті, мишяку, жиру, волога і сухі речовини, масова частка загального цукру, цукор в водній фазі в кондитерських виробах;
- масова частка води, кислотність, діастазне число, оксиметифурфурол, редукуючий цукор в медові натуральному
- сухі речовини, білки, жири, вуглеводи, енергетична цінність страв;
- масова частка розчинних, сухих речовин, міді, ртуті, мишяку, загальна кислотність в перерахунку на масову частку яблучної кислоти в консервах овочевих, фруктових та ягідних;
- нітрати, масова частка, міді, ртуті, мишяку в свіжих фруктах, ягодах, овочах;
- масова частка вологи, міді, ртуті, мишяку, нежирових домішок, кислотне число, продукти термічного окислення, кислотність в перерахунку на оцтову кислоту, кислотність в градусах, Кеттстофера в олії рослинній, майонезах, маргаринах ;
- нітрати, кислотність, пероксидаза, масова частка жиру, міді, ртуті, мишяку в продукції дитячого харчування;
- кислотність, сухі речовини, масова частка мишяку, ртуті, міцність, кислотність в безалкогольних, алкогольних напоях, пиві;
- масова частка йоду в солі кухонній
|