На території району працює ПрАТ «Ізяславхлібозавод», який в кінці 2008 року відновив роботу бувшого кондитерського цеху. Приміщення кондитерського цеху знаходиться на території заводу.
Територія підприємства огороджена, благоустроєна за рахунок твердого покриття і зелених насаджень. Контейнерна площадка для твердих побутових відходів огороджена, вивіз сміття проводиться на міське сміттєзвалище згідно угоди. Дератизаційні, дезинсекційні заходи проводяться Славутським відділенням дератизації згідно угоди, слідів гризунів, мух не виявлено.
 Асортимент продукції до виготовлення погоджено в Ізяславській райСЕС в січні 2012 р., для виготовлення кремів масло вершкове, сметана, вершки не застосовуються
Об’єкт підключено до міської водопровідно-каналізаційної мережі, гаряче водопостачання в достатній кількості від власної газової котельні. Освітлення природнє і штучне,  за рахунок люмінесцентних ламп, достатнє. Провітрювання приміщень природнє і за допомогою електрокондиціонерів. В 2008 році проведено капітальний ремонт приміщень. Цех забезпечено необхідним технологічним, холодильним обладнанням та інвентарем. На всю сировину, що отримує цех забезпечено висновки держсанепідекспертизи. Кондитерські вироби з кремом виготовляються згідно Загальних технічних умов «Вироби кондитерські з кремом і начинками та їх напівфабрикати» СОУ 15.8-37-00032744-001: 2005. Продукція реалізується в магазинах хлібозаводу, зворотна тара для дрібно-штучних виробів миється, дезінфікується в облаштованій цеховій лоткомийці;  торти упаковуються в стандартну картону тару.
На підприємстві працює відомча фізико-хімічна лабораторія по контролю якості сировини та готової продукції; контроль на мікробіологічні показники якості продукції, сировини, питної води, дослідження змивів з обладнання, інвентаря, рук, сан одягу на бактерії групи кишкової палички, патстафілокок, повітря виробничих приміщень проводиться згідно складеної угоди та графіка щомісячно баклабораторією райСЕС.
Під час планового обстеження цеху відібрано 20 змивів на БГКП і патстафілокок,  конд. виріб, яйця, молоко згущене, крем «Декор» на мікробіологічні показники, працівники – на носійство патстафілококу та кишкову групу інфекцій, вода на відповідність  ДержСанПін  2.2.4.-171-10, 2 дезрозчини на відповідність заданій концентрації, повітря на мікробне забруднення. Відхилення не зареєстровані.
Працівників цеху 11 чол., медичні огляди проходять своєчасно, гігієнічне навчання пройдено.