Показники безпеки в продуктах харчування та продовольчій сировині:
 
  • вміст соди, аміаку, перекису водню, густина, кислотність, чистота, масова частка жиру, міді, ртуті, мишяку, нітрати, фосфатаза в молокопродуктах;
  • масова частка вологи, кухонної солі, нітриту натрію, крохмалю, загального фосфору, міді, ртуті, мишяку, залишкова активність кислої фосфатази, якість термічної обробки по пероксидазі в ковбасних виробах;
  • масова частка вологи, кухонної солі, міді, ртуті, мишяку, гістамін, кислотність в перерахунку на яблучну кислоту в рибопродуктах;
  • вологість, пористість, кислотність, масова частку жиру, цукру, міді, ртуті, мишяку, клейковина в хлібові та хлібобулочних виробах, борошні та макаронних виробах;
  • масова частка міді, ртуті, мишяку, жиру, волога і сухі речовини, масова частка загального цукру, цукор в водній фазі в кондитерських виробах;
  • масова частка води, кислотність, діастазне число, оксиметифурфурол, редукуючий цукор в медові натуральному
  • сухі речовини, білки, жири, вуглеводи, енергетична цінність страв;
  • масова частка розчинних, сухих речовин, міді, ртуті, мишяку, загальна кислотність в перерахунку на масову частку яблучної кислоти в консервах овочевих, фруктових та ягідних;
  • нітрати, масова частка, міді, ртуті, мишяку в свіжих фруктах, ягодах, овочах;
  • масова частка вологи, міді, ртуті, мишяку, нежирових домішок, кислотне число, продукти термічного окислення, кислотність в перерахунку на оцтову кислоту, кислотність в градусах, Кеттстофера в олії рослинній, майонезах, маргаринах ;
  • нітрати, кислотність, пероксидаза, масова частка жиру, міді, ртуті, мишяку в продукції дитячого харчування;
  • кислотність, сухі речовини, масова частка мишяку, ртуті, міцність, кислотність в безалкогольних, алкогольних напоях, пиві;
  • масова частка йоду в солі кухонній