Перелік документів та матеріалів необхідних для видачі:
  1. Заява.

  2. Копія свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта господарювання, засвідчена в установленому порядку.

  3. Копія сертифіката відповідності, або свідоцтва про відповідність збудованого об'єкта проектній документації, вимогам державних стандартів, будівельних норм і правил, або акта державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом (реконструкцією) об'єкта, або акта технічної комісії, засвідчена в установленому порядку (абзац третій пункту 9 в редакції Постанови КМ N 427 ( 427-2010-п ) від 09.06.2010).

  4. Перелік харчових продуктів, що виробляються, переробляються або реалізуються, за підписом заявника.

  5. Протоколи досліджень харчових продуктів, проведених акредитованими лабораторіями.